Milé kandidátky!

Örülünk, hogy úgy döntött, megpályázza a fiatal lányok egyik legizgalmasabb állását, a légiutas-kísérő állást. Világszerte 12 fiókot működtetünk, és számos interjút és találkozót szervezünk számos rangos légitársasággal, amelyek több mint 6000 légiutas-kísérőt foglalkoztatnak Szlovákiából, Csehországból, Magyarországról, Lengyelországból, Bulgáriából, Romániából, Törökországból, Ukrajnából, Indiából, Egyiptomból, Arábia és mások.

Őszintén kijelenthetjük, hogy jelöltjeink többsége intelligens és elbűvölő nő. Ezért örülnek a légitársaságok az utaskísérők ilyen jó választékának.

Sajnos minden interjú után vannak olyan jelöltek, akik nagy potenciált mutatnak, hogy a fedélzeti csapat részei legyenek, de útjuk a kiválasztási folyamat napján véget ér. És mivel már számos pályázatot kiírtunk, megtanultuk a know-how-t. Ez azt jelenti, hogy lehetőségünk van megmutatni, hogyan válhatsz sikeressé.

Nekünk köszönhetően nő a sikeressé válás esélye! 

Rendszeresen szervezünk 4 órás felkészítő tanfolyamot a légiutaskísérői állásra jelentkezők számára, amely bizonyítvány megszerzésével zárul. Biztosítunk továbbá ún e-book, felkészítő tanfolyam női légiutas-kísérők számára, sok hasznos tippet tartalmazva, amelyek növelik az interjú esélyeit.

A felkészítő tanfolyamok és az e-könyv fő témái:

  • hogy néz ki az interjú napja
  • hogyan kell öltözködni
  • hogyan kellene kinézni, az un. grooming alapján
  • az interjún gyakran feltett kérdések és az ajánlott válaszok
  • elkészülés az angol nyelvvizsgára
  • mit kellene kerülnie
  • általános információk és még sok más

Ez a képzés és a könyv hasznos tippekhez vezet az interjúra való felkészüléshez. Emellett minden más pályaválasztásnál univerzális a képzések, könyvek használata, alkalmazása!

Egy 4 órás felkészítő tanfolyam ára női jelentkezőknek légiutas-kísérő állás betöltésére 100 euró

Az e-book, a női légiutas-kísérők felkészítő tanfolyama 49,- Euróba kerül

Ha érdekel részt venni a képzésen, írj nekünk a slovakia@mecabincrew.com címre és értesítünk a következő képzés időpontjáról és helyéről.

Az e-könyv vásárlása nagyon egyszerű. Amint megkaptuk a befizetést, e-könyvet küldünk az Ön e-mail címére.

Banki adatok:

Összeg: 100.- Eur a képzésért – előkészétő tanfolyam az interview-ra, 49.- Eur az e-book.

IBAN: SK79 1100 0000 0029 2583 0646

SWIFT: TATRSKBX, Tatra banka a.s., Hodžovo nám. 3, 81106 Bratislava

A fizetés célja: Meccti Ltd, Név és vezetéknév (az Ön neve nélkül nem tudjuk rögzíteni fizetését )

Reméljük, úgy dönt, hogy felhasználja tapasztalatainkat, és lehetőségünk lesz felkészíteni egy interjúra álmai munkájához. Ha úgy dönt, hogy nem él ajánlatunkkal, örömmel találkozunk Önnel a légitársasággal történő pályázata napján!

Üdvözlettel Meccti tím

This is custom heading element

Küldje el az életrajzát a slovakia@mecabincrew.com!