AZ EGYÜTTMŰKŐDÉS LEHETŐSÉGEI

Munkaközvetítő irodák

Működésünk során stabil hátteret építettünk ki partnereink szemében és erős pozíciót a nemzetközi piacon. A külföldi partnerek új munkaerő iránti nagy igénye miatt aktívan együttműködünk a szlovák, a cseh, és az uniós országok toborzsási ügynökségeivel.

A velünk való együttműködéssel új, nemzetközi lehetőségekkel bővítheti állásajánlatait. Szívesen adunk részletes tájékoztatást az együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban egyénilég, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk emailben lucia@universalconsulting.sk.

Munkavállalókat keres? BÍZZA MAGÁT RÁNK.

Jelölteinknek elsősorban az EU országaiban kínálunk álláslehetőséget logisztikában, szállodákban, gyorséttermekben, építő- és javítócégekben, élelmiszer- és feldolgozóiparban, szállítócégekben, fitnesz-, sport- és táncközpontokban, farmokon, idősek otthonában, családokban, klinikákon és másutt. Kiterjedt adatbázisunk van a megfelelő jelentkezőkről tapasztalattal és anélkül, angol, német, francia, olasz, orosz nyelvtudással.

Köszönhetően a szlovákok, csehek, magyarok és más uniós nemzetiségek külföldi munkavállalás iránti folyamatosan növekvő érdeklődésének, örömünkre szolgál, hogy új együttműködést alakíthatunk ki külföldi partnerekkel és munkaadókkal, akik megfelelő jelentkezőket keresnek a megüresedett állások betöltésére.

A kiválasztott jelentkezők teljesítményét szükség esetén teszteljük, illetve biztosítjuk a szükséges képzést. Természetesen teljes körű segítség és tanácsadás jár jelentkezőnk külföldi állásra való kiutázásával kapcsolatban.

ÜGYFELEINKNEK TELJESKÖRŰ TANÁCSADÁST BIZTOSÍTUNK

Felkészítjünk a munkára és tájékoztatjuk, hogy mi vár Önre az új országban és a munkahelyén. Nálunk teljeskörű tájékoztatást kap a szállásról, regisztrációs folymatokról és a munkaadó követelményeiről. Felkeltették a szolgáltatásaink az érdeklődését?