LEGYEN ÖN IS LÉGIUTAS-KÍSERŐ A MECCTIVEL

Meccti – Aviation Workforce Agency a világ egyik vezető toborzó és munkaerő kölcsönző cége a légi fuvarozás terén Közel-keleti légitársaságok részére. Velünk lehetősége van jövedelmező állást szerezni tekintélyes közel-keleti légitársaságoknál.  

LETTER FROM MONIKA

Monika, ex-crew of Gulf Air is sharing her story with you.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Read more about recruitment, working and life conditions.

CABIN CREW FOR KUWAIT AIRWAYS WANTED

Find more info and send us your CV in English to email slovakia@mecabincrew.com.

OUR AMBASSADORS

Our cabin crew members talk about their life in Middle East airlines.

A Meccti preferált személyzeti tanácsadói cég, amely a Perzsa öbölben lévő légitársaságok 80%-nak kínálja fel a szolgáltatásait (Szaúd-Arábia, Bahrein, Katar, Kuvait, Omán, Egyesült Arab Emírségek). Meccti 1997-ben kezdte meg működését. Jövedelmező munkát több mint 6000 légiutas-kísérő szerzett és 5000 pilóta ment át az “Assesment közpönton”. Szlovákiában 2010 óta tevénykedünk.

Hogyan néz ki a kiválasztási folyamat a Meccti – Aviation Workforce Agency-nél

Tippek, a sikeres kiválasztási folymathoz

AGGÓDIK AZ INTERJÚ MIATT?

FELKÉSZÍTJÜK! Ön egy modern, fiatal hölgy… Arra áldozza idejét, hogy ápolt legyen, nyelveket tanul,…és ez mind azért teszi, hogy valamit elérjen az életben? Növelje esélyét.

FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK LÉGIUTAS-KÍSÉRŐKNEK

Manapság a légiutas-kísérő munka nem egy teljesíthetetlen titkos álom. Éppen ellenkezőleg, egyre több fiatal nő és lány gyűjt erőt és bátorságot, hogy legyőzze félelmet az ismeretlentől. Hála nekünk már nem kell messzire menni!

A regisztráció egész évben zajlik

A légiutas-kísérők toborzása egész évben zajlik. Ha tákoztatást szeretne a legközelebbi toborzási időpontról vagy bővebb információra lenne szüksége, küldjön  emailt a slovakia@mecabincrew.com email címre. Ne felejtse el csatolni fényképes önéletrajzát.