GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen folyamatok vannak egy új munka elintézésénél?

1. Az első lépésben kiválasztja a munkaajánlatot a weboldalunkon feltüntetett munkaajánlatok közül. Érdeklődését megerősítheti online, személyesen az irodáinkban, telefonon keresztül a +421 905685202 telefonszámon vagy emailben a hu@universalconsulting.sk email címen.

2. Részletesen bemutatjuk az adott munkakört és a munkavégzésen kívüli körülményeket. Szívesen adunk tanácsot, hogy melyik az Ön számára legmegfelelőbb munkaajánlat. Pontosítjuk a szállás feltételeit, a kiutazást, az Ön kezdeti költségeit, és gyakran adunk tippeket a már kiutazott jelentkezőinktől.

3. Felmérjük nyelvtudását, munkatapasztalatát és motivációját.

4. Néha rajtunk, néha ügyfelünkön múlik, hogy a munkáltató felveszi-e Önt. Ha az ügyfél úgy dönt, az önéletrajza és/vagy telefonos interjú vagy személyes találkozás alapján teszi. Ez a lépés minden munkaajánlat esetében egyedi.

5. Ha Önt alkalmazzák, további szolgáltatásaink keretében segítünk megszervezni a munkába lépés napját, a külföldi utazást és minden szükséges hivatalos formalitást. Segítünk a jegyvásárlásban és az online check-in-ben. A tényleges indulás előtt minden szükséges információt és szerződést megkap.

6. Új munkáltatója várja Önt a célországban. Minden lényeges dolog, mint például a bemutatkozó találkozó a szállítás vagy a munkába lépés előre el van készítve és megvan szervezve.

7. Körülbelül 10 nappal a munka megkezdése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megtudjuk, minden rendben ment-e, és mennyire elégedett a munkával. Így visszajelzéseket kapunk, amelyek segítenek nekünk és azoknak, akik éppen a külföldi munkavállaláson gondolkodnak.

8.  Kiegészítő szolgáltatásaink keretében INGYENES INFOLINE-al állunk rendelkezésére külföldi tartózkodása teljes ideje alatt, amelyen keresztül szükség esetén felveheti velünk a kapcsolatot.

9. Gondoskodunk Önről a végéig, és a hazatérés után segítünk az adó-visszatérítésben.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

NEM TALÁLT VÁLASZT A KÉRDÉSÉRE?

Nekünk fontos, hogy a jelentkezőink bízzanak bennünk. Nekünk is bízni kell a jelentkezőkben, hogy megbízhatóak és jól dolgoznak. A kapcsolatnak és bizalomnak kölcsönösnek kell lennie.

Menu