RÓLUNK

Segítünk érvényesülni a külföldi munkaerőpiacon

A munkaadók szeretik jelentkezőinket tapasztalatukért és proaktív hozzáállásukért. Az ügyfelek, akikkel dolgozunk, folyamatosan visszatérnek hozzánk. Az új ügyfelek általában pozitív referenciák alapján keresnek meg minket. Arról vagyunk ismertek, hogy megfelő és felkészült jelentkezőket biztosítunk. Ügyfeleink megbízásából a reklámozást, a kampányokat, a toborzást, a kiválasztást, a munkavállaló országba érkezését és a tartózkodás alatti támogatást intézzük. Az új munkatársak készen állnak a munkavégzésre, tájékoztatjuk őket arról, hogy mi vár rájuk a munkahelyükön, teljes körű információval rendelkeznek a szállásról, a regisztrációs eljárásokról és arról, hogy mit várnak el tőlük.

Igény esetén telefonos/skype interjúkat vagy toborzást tudunk szervezni azon munkáltatók számára, akik személyesen is el tudnak jönni kiválasztani munkatársaikat.

A munkaadók jelentkezőink munkahelyi tartózkodása alatt is kommunikálnak velünk. Megoldjuk az esetleges nyelvi akadályokat, és mindkét felet segítjük abban, hogy a munkavégzés mindenki számára a lehető leghatékonyabb legyen.

Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Azonnal megkezdhetjük a munkatársak kiválasztását, amennyiben biztosak vagyunk abban, hogy ez jó ajánlat a jelentkezőink számára és minden biztosítva van számukra.

Miért keressen munkát velünk?

A MUNKAERŐ PIACON 2002 ÓTA VAGYUNK JELEN, TEHÁT 21 ÉVE.

Abban az időben a külföldi munkaerőpiachoz való hozzáférés még mindig korlátozott volt, és meglehetősen nehéz volt munkát szerezni egy másik országban. Miután Szlovákia csatlakozott az Európai Unióhoz, új lehetőségek merültek fel, és könnyebben lélegeztünk.

TÖBB MINT 18 300 JELENTKEZŐNEK TALÁLTUNK MUNKÁT.

A legjobb évünk 2021-ben volt, mikor az irodánkon keresztül 1414 jelentkező utazott ki. Azóta évente mintegy 1000 álláskeresőnek biztosítunk munkát külföldön.

NEKÜNK VAN A LEGTÖBB KÜLFÖLDI MUNKAAJÁNLATUNK

Az ügyfelek, akikkel dolgozunk, visszatérnek hozzánk. Az új ügyfelek általában referenciák alapján keresnek meg minket. A legjobb dolgozókat biztosítjuk számukra. Intézzük helyettük a reklámozást, toborzást és a jelentkezők felkészítését.

KÜLÖNBÖZŐ KÜLFÖLDI EGYESÜLETEK TAGJAI VAGYUNK

Piacunkon azon kevés társaságok egyike vagyunk, aki a munkavállalók és jogaik védelmével foglalkozó egyesületek tagjai. Együttműködünk a munkaerőpiac által érintett állami és nem állami intézményekkel.

EGYÜTTMŰKÖDÜNK AZ ÁLLAMI INTÉZMÉNYEKKEL

Szlovákiában partnereink a Munkaügyi, Szociális és Családügyi Hivatal. GLA-val (Gangmaster License Authority – Brit engedély a toborzásra) és Hollandiában Kereskedelmi Kamarával (Kramer van Koophandel) engedélyeivel rendelkezünk.

TÖRŐDÜNK A JELENTKEZŐINKEL

Segítünk a munkába lépésben, az utazásban és a szükséges formaságokban. Munkakezdés után 10 nappal felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megtudjuk, minden rendben van-e.

Teljes körű támogatást nyújtunk az utazástól a telefonos támogatásig a külföldi tartózkodása alatt

Személyszállító cégekkel együttműködve segítünk a célországba történő szállításban, vagy jegyvásárlással. 

Tanácsot adunk a regisztrációs eljárásokkal kapcsolatban, valamint azzal, hogy mi a teendő, mielőtt külföldre utazik, és mi a teendő a megérkezés után. Felkészítjük Önt a “kulturális sokkra”, és részletesen elmagyarázzuk, mi vár önre az első napokon. A létrehozott ingyenes telefonvonalon az országba való kiutazás során is állunk rendelkezésére, akár a tartózkodás teljes időtartama alatt.

Csomagoljon, minden másról gondoskodunk.

Nemzetközi tanúsítványokkal rendelkezünk

BRIT GLA ENGEDÉLY

Az UNIV0004 számú GLA-engedély feljogosít bennünket arra, hogy EU-s alkalmazottakat toborozzanak és munkát biztosítsunk számukra az Egyesült Királyságban. Szlovákiában elsőként szereztünk meg ezt az angedélyt.

ASSOCIATION OF LABOUR PROVIDERS

Az ALP képviseli és támogatja tagjait, hogy biztosítsák a rendelkezéseket és megakadályozzák a munkaerő felhasználását iparágainkban.

KVK – KAMER VAN KOOPHANDEL

A Kamer van Koophandel (üzleti nyilvántartás) bejegyzése és a KVK-szám 67221661 megszerzése lehetővé teszi számunkra, hogy jogszerűen végezzük tevékenységünket a Holland Királyság számára.

MEGBÍZHATÓ CÉG

Cégünk független értékelése az internetes vélemények alapján. Az oklevelet azon az alapon kaptuk meg, hogy jelöltjeinktől és üzleti partnereinktől nem kaptunk negatív visszajelzést.

FIZETŐKÉPES CÉG

A Fizetőképes társaságok nyilvántartása tartalmazza a szlovák üzleti környezet elitjét – csak olyan cégeket, amelyek jó üzleti névvel rendelkeznek, megfelelnek a tulajdonságoknak – komolyság, tisztesség és fizetőképesség.

MAGAS MEGBÍZHATÓSÁGI ÉRTÉKELÉS

A tanúsítványt a hitelesség legmagasabb fokának eléréséért és a legszigorúbb gazdasági értékelési kritériumok teljesítéséért kaptuk.

ÖRÖMMEL ÉS FELELŐSSÉGGEL

ÖRÖMMEL ÉS FELELŐSÉGGEL

KŐVESSEN MINKET A FACEBOOK OLDALUNKON

Facebook oldalunkon híreket, aktuális munkalehetőségeket, jelöltjeink értékeléseit vagy a munkánkkal kapcsolatos bejegyzéseket talál. Szívesen válaszolunk kérdéseire, vagy megoszthatja velünk külföldi munkatapasztalatait.