Munka HollandiábanÚjdonságok
458

A népszerű hollandiai Syncreon raktárban megemelték a béreket

A Syncreon-ról

A Syncreon több mint 60 éve nemzetközi logisztikai és disztribúciós szolgáltató, akinek hosszú évek óta sikeresen biztosítunk szakképzett embereket a hollandiai működéshez.

A Syncreon-ban az e-kereskedelmi megrendeléseket teljesítik, többnyire az „Apple, Dell, Philips, Cannon és más mákák” termékeit.

Ma a Syncreon 14 000 embert foglalkoztat több mint 100 helyen világszerte, akik örülnek a támogató kultúrának, az emberi fejlődésnek és a nagyszerű karrierlehetőségeknek.

A munkahelyi légkört az alkalmazottak kötetlennek minősítik. Lehetőséget adnak a tanulásra, és van lehetőség a személyes fejlődésre is.

Bér a Syncreon-ban 2022 januárjától

Ebben az évben is (2022 januárja óta) emeli az alapbért a Syncreon. Például a raktári dolgozóknak Venray-ban 12,50 € bruttó óránként (11,54 € + 0,96 € szabadság).

Az EPT alkalmazottainak keresete is nő: 12,64 € / óra (11,67 € alap + 0,97 € szabadság) vagy tolóoszlopos targonca: 13,73 € / óra. (12,67 € alap + 1,06 € szabadság).

Ehhez hozzáadhat akár 100%-os túlórát és különféle egyéb juttatásokat. A Syncreon többször kínál munkábajárási bónuszt is (ebben az évben eddig március végéig).

Miért olyan rendkívül népszerű a raktár?

• Vonzó kezdő fizetés
• Valódi lehetősége van a növekedésre
• Nemzetközi, kötetlen és nyugodt környezetben dolgozol
• Olyan bizonyítványokat szerezhet, amelyek támogatják jövőbeni munkáját
• A világ vezető márkáinak legújabb termékeivel dolgozik, mint például az Apple, a Dell és a Canon

A munkáltató tájékoztattok minket, hogy idén is heti rendszerességgel érdeklődik jelentkezőink iránt.

Velünk egyszerűen és gyorsan megtudja szerezni a Syncreonnál a munkát Csak küldje el önéletrajzát, vagy regisztráljon oldalunkon keresztül.

A munka mellett teljes körű támogatást nyújtunk Hollandiába utazása során.

 

Štítky: béremelés, EPT, Hollandia, juttatás, munka külföldön, Syncreon, Universal Consulting
Najnovšie články

Podobné príspevky