Találkoztunk a holland ügyfelünkel

A személyes találkozóknak az elmúlt időszak nem kedvezett, de két év után végre találkoztunk a népszerű munkáltató, az NWH jobs tulajdonosaival és munkatársaival.

Népszerű, mert nyelvtudással és tapasztalattal nem rendelkező embereknek kínál munkalehetoséget. Népszerű a maximális szervezettség, emberség és támogatás miatt.

Ez a családi vállalkozás a munka mellett megfelelő szállást, munkaruhát, biztosítást, szállítást a munkahelyről/munkába biztosít. Karácsonyi és egyéb bónuszokat is kínál.

Találkozásunk során a statisztikákat is megnéztük, és megállapítottuk, hogy több tucat jelöltünk több mint 3 éve dolgozik ennél a cégnél.

Láttunk olyan neveket is, amelyek rendszeresen visszatértek a munkáltatóhoz.

Korábban a Universal Consulting munkatársai jártak a munkáltatónál, megnéztük az emberek szállását is, beszélgettünk velük.

A mai napig 765 jelentkezőnek biztosítottunk munkát ennél a cégnél.

Például ezen a héten 20-an csatlakoznak az MF Heemskerk üzeméhez, a jövo héten 15-en a J.M. Berkelhez.

Áprilisban még nagyobb létszámbővülésre számítunk, mivel kezdődik a mezőgazdasági szezon és nagy létszámú munkaerőre van szükség.

Hetente körülbelül 30 ember talál majd lehetőséget arra, hogy ennél az ügyfélnél dolgozzon a közeljövőben.

A kedvező időjárás és a tavaszi munkák jellege miatt a munkák túlnyomórészt kültéren történnek, bár a beltéri munka továbbra is kínálatban lesz.

A korábbi évekhez hasonlóan most is szükségünk lesz emberekre olyan cégeknél, mint a Jac. A Saman, Huigsloot Tulpen, J.N. Bakker, Sam van Schooten, 1Bite, Tuberbulb, MTS Geest, MF Heemskerk, Matoco Flowers, Agriko.

A nyári hónapokban a diákoknak is lesz lehetoségük dolgozni.

Várjuk a további együttműködést és még ma írhatnak vagy hívhatnak az új jelentkezők:)

 

Štítky: bér, Jelentkezők, munka Hollandiában, munka nyelvtudás nélkül, NWH jobs, Universal Consulting
Najnovšie články

Podobné príspevky