7 ok amiért az Universal Consultingon keresztül keressen külföldi munkát

 

A munkaerő piacon nagyon sok munkaajánlat van. Otthon és külföldön is. Csak választani kell. Tényleg? 🙂

Jobb egyedül munkát keresni vagy van értelme tapasztalt munkaközvetítők segítségét kérni?

A vélemények különböznek. Mi úgy döntöttünk, hogy mondunk 7 okot, amiért úgy gondoljuk, hogy az  Universal Consulting segítségével jobban megéri a kiutazás.

1. Biztonság, hiteles munkaadók

20 éve vagyunk a munkaerő piacon. 2002-ben kitapasztaltuk a jelentkezők igényeit, elképzeléseit, ismerjük őket most is.

2022-ig 17 000 jelentkezőnek biztosítottunk munkát. 2021-ben 1415 embernek segítettünk.

Igaz, hogy nem minden embernek sikerült az elképzelését teljesítenünk, de ilyen mennyiség mellett ez természetes. Igen, megtörténik hogy nem mindenkinek felel meg az új munka vagy az új munkahely. Bármi megtörténhet ami Magyarországon is előfordul. 🙂

Mi nekünk az alfa és omega? Bizalom az Ön jövőbeli munkaadójában.
A munkaadót a lehető legnagyobb mértékben ellenőrizzük, külföldi partnereink referenciái és elérhetőségei formájában is. Engedélyeiket, vállalkozói státuszukat és fizetőképességüket a rendelkezésre álló irodákban ellenőrizzük.

Működésünk stabil, és a munkaadók, akikhez munkatársainkat küldjük, hosszú távú és megbízható ügyfeleink.

2. Könnyedén elintézni a munkát

Az egyik ok, amiért az emberek hozzánk fordulnak, az az, hogy tapasztalatainkat nem csak a munka biztosításában, hanem általában az új országba való költözésben is hasznosítani szeretnék. Tájékoztatás a legideálisabb személyszállításról és az azt követő megszervezésről, információk arról, hogy mit vigyen magával az országba ahová megérkezik és mikor, ki várja majd.

Milyen járványügyi intézkedések vannak jelenleg az országban, mely hivatalokból kell kijelentkeznie, és még sok más fontos információt tálcán kapnak tőlünk jelentkezőink.
Természetesen jelentkezőink munkába állása során is telefonon elérhetőek vagyunk, és bármiben segítünk, amiben segítségre van szükség.

Az emberek szívesen veszik igénybe kiegészítő szolgáltatásainkat, nagyobb biztonságban érzik magukat.

Néhány ember számára a munkaközvetítő cég által biztosított munka csak egy átszállási állomás a következő életszakaszban. Csak szeretnének eljutni az országba, megtalálni az első munkahelyüket, és rövid időn belül mást keresni., megbízható cég,

Velünk az első lépés egyszerűbb!

3. Személyre szabott állásajánlat

Mi az Universal Consultingnál ismerjük a munkaerőpiacot. Az állásajánlatok portfóliója igen széles. Szélesebb, mint a közvetlen munkáltatói ajánlat.

A jelentkező önéletrajza alapján olyan állást tudunk ajánlani, amelyre egyébként nem jelentkezne. A legtöbb állásajánlatot az állásportálokon és weboldalunkon találja. Még olyan ajánlataink is vannak, amelyeket nem teszünk közzé és nem hirdetünk online.

Ha azonban a jelentkezőt egyik sem érdekli, vagy egyiknek sem felel meg, akkor a külföldi partnereinket felkeressül azzal a kérdéssel, hogy nincs-e neki állásuk.

Mi a Universal Consultingnál személyre szabottan fordulunk Önhöz, az Ön és munkáltatója kritériumai szerint. Az egyik munkáltatónak szüksége van a nyelvtudásra, a másiknak nem, van, akinek tapasztalat kell a területen, másiknak pedig motivációra van szüksége, mert képzést biztosít. Egyesek számára barátnővel vagy baráti társasággal dolgozhat, egy másik ügyfél nem engedi. Egyszerűen kínálatunk szélesebb és nagyobb.

Ezért nagyobb esélyed van általunk elhelyezkedni!

4. Anyanyelven beszélhet

Munka intézése közben az anyanyelvén beszélhet. A legtöbb ember számára kényelmesebb és biztonságosabb. Még mindig biztos akar lenni abban, hogy mindent megért.

Tartózkodása alatt is az Ön rendelkezésére állunk. Már megvannak a kapcsolattartói a munkáltatóval, de nem mindig beszélnek magyarul, és jelentkezőink az országból is felkeresnek minket.

5. Gyors folyamat

Mi az Universal Consultingnál, olyanok vagyunk, mint az ügyfeleink meghosszabbított karja. Az állásajánlatok széles választéka és a gyors kezdési folyamat egyértelműen előnyünk. Gyakran azonnal értesítjük, ha felvételt nyert.

6. Mit fog tenni érted az Universal Consulting tanácsadója?

• Az Universal Consulting tanácsadójának sokkal több ideje van Önre, mint egy munkáltatói HR-esnek. Nem csak egy pozícióról beszélünk, hanem az Ön lehetőségeiről tájekoztatjuk. Célunk, hogy minden áron munkát találjunk. 🙂
• Ha hiányos adatokat ad meg önéletrajzában, ellenőrizzük. Segítünk elkészíteni az önéletrajzot, szükség esetén le is fordítjuk.
• Telefonos interjút kell folytatnia a munkáltatójával? Megmutatjuk, hogyan lehet sikeres.
• Tájékoztatást nyújtunk a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatos aktuális információkról.
• Ha a cég másik jelöltet választ, alternatív megoldást, más állást kínálunk.
• Általános áttekintést adunk a külföldi munkaerőpiac jelenlegi helyzetéről.
• A munkakörrel együtt részletes információs csomagot biztosítunk.

Az Ön sikere = a mi sikerünk.

7. Gyors segítség az Ön külföldi tartózkodása alatt

Gyorsan tudunk kommunikálni a munkáltatóval. Ha kérdése van annak ellenére, hogy már ügyfelünknek, munkáltatójának dolgozik, valószínűleg hamarabb kapunk tájékoztatást, mintha közvetlenül a munkáltatónak tenné fel őket.

Mindig támogatjuk és gyors megoldásaink vannak az Ön számára. 🙂

Következtetés:

A munkaerő-toborzási ügynökségek terén nagy a verseny. Megéri óvatosnak lenni a választásával. Jó tudni, hogy mire fókuszál a munkaerő-közvetítő iroda, mit nyújt, milyen minősítései vannak.

 

Štítky: Hollandia, Írország, Jelentkezők, külföld, Lucia Henčelová, megbízható cég, munka, munka külföldön, utazás
Najnovšie články

Podobné príspevky