FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAM A LÉGIUTAS-KÍSÉRŐK KIVÁLÁSZTÁSI ELJÁRÁSHOZ

Milé kandidátky!

Örülünk, hogy úgy döntött, hogy jelentkezik az egyik legizgalmasabb munkára a fiatal lányok számára, a légiutas-kísérő munkára. Világszerte 12 fiókot működtetünk, és számos interjút és találkozót szervezünk számos rangos légitársasággal, amelyek több mint 6000 légiutas-kísérőt foglalkoztatnak Szlovákiából, Csehországból, Magyarországról, Lengyelországból, Bulgáriából, Romániából, Törökországból, Ukrajnából, Indiából, Egyiptomból, Arábiából és másokból.

Becsülettel állíthatjuk, hogy a legtöbb jelentkezőnk intelligens és bájos nő. Ezért örülnek a légitársaságok a légiutas-kísérők ilyen jó választásának.

Sajnos minden interjú után vannak olyan jelentekzők, akik nagy potenciált mutatnak a fedélzeti csapatba való részvételhez, de utazásuk a kiválasztási folyamat napján ér véget. És mivel már számos toborzást szerveztünk, tudjuk a know-how-t. Ez azt jelenti, hogy lehetőségünk van megmutatni, hogyan lehet sikeres. 

Nekünk köszönhetően növekedik az esélye, hogy sikeres legyen!

 Rendszeresen szervezünk 4 órás előkészítő tanfolyamot a légiutas-kísérői pozíció jelentkezői számára, amely a bizonyítvány megszerzésével zárul. E-könyvet, előkészítő tanfolyamot is biztosítunk a légiutas-kísérő jelöltek számára, beleértve számos hasznos tanácsot, amelyek növelik az esélyeket az interjún.

Hlavnými témami prípravných kurzov a e-booku sú:

  • hogyan néz ki az intejú napja
  • hogyan kell öltözködni az interjú napjára
  • hogyan kellene kinéznie na úgyn. grooming
  • gyakran ismételt kérdések az interjún és ajánlott válaszok
  • felkészítés az angol tesztre
  • mit kellene elkerülni
  • általános információk és még sok más

Ez a képzés és könyv hasznos tanácsokat ad arra vonatkozóan,hogy  hogyan lehet felkészülni egy interjúra. Ezenkívül a képzés és a könyv használata és alkalmazása univerzális, minden más karrierválasztásban!

A 4-órás felkészítő tanfolyam a légiutas-kísérőknek díja  100.- Eur

E-book, felkészítő tanfolyan a légiutas-kísérőknek  49.- Eur

Ha részt szeretne venni a képzésen, vegye fel velünk a kapcsolatot a slovakia@mecabincrew.com  email címen, és mi informálni fogjuk az iskolázás legközelebbi időpontjáról.

Az e-könyv megvásárlása nagyon egyszerű. Amint megkapjuk az utalást, küldjük is az email címére.

Banki adatok:

Összeg: 100.- Eur képzésre – felkészülés a légiutas-kísérő pozíció interjúra, 49.- Eur e-book.

IBAN: SK79 1100 0000 0029 2583 0646

SWIFT: TATRSKBX, Tatra banka a.s., Hodžovo nám. 3, 81106 Bratislava

Az utalás célja: Meccti Ltd, a teljes neve (a neve nélkül nem tudjuk azonosítani az utalást)

Bízunk benne, hogy úgy dönt, hogy igénybe veszi tapasztalatainkat, és lehetőségünk lesz felkészíteni Önt az interjúra álmai munkájához. Ha úgy dönt, hogy nem használja ki ajánlatunkat, örömmel találkozunk a kiválasztási folyamat napján!

S pozdravom Meccti tím

SZERETNE INFORMÁLVA LENNI A KOVETKEZŐ TOBORZÁSRÓL?

Küldje el önéletrajzát a slovakia@mecabincrew.com email címre!