LÉGIUTAS-KÍSÉRŐ, ÁLOMMUNKA

A MECCTI Slovakia ügynökség igazgatónője Lucia Henčelová a légiutas-kísérők munkájáról:

„A lányok érdeklődése valóban nagy, annak ellenére, hogy a közel-keleti légitársaságok által támasztott kritériumok magasabbak, mint az európai légitársaságoknál való munkavégzésnél. Mások azonban a munkakörülmények is, amelyek nagyon jövedelmezőek és magas életszínvonalat biztosítanak a légiutas-kísérőknek. Ezt azok a lányok is megerősítik, akik európai légitársaságoknál dolgoznak, és ma az Air Arabiának, az Oman airnek, a Gulf Airnek, a FlyNasnak és a Katarnak dolgoznak.

Évente több toborzást szervezünk különböző közel-keleti légitársaságokkal, ahol havi nettó 1900 eurós fizetésért a légiutas-kísérők luxusapartmanokban biztosítottak szállást többnyire ingyenesen, edzőteremmel, uszodával, takarítószolgálattal, mosodával és nagyszabású ruházati árengedmények, kedvezmények az éttermekben szerte a világon, és sok más előny, ami ezt a munkát olyan jövedelmezővé teszi.

Ambiciózus vagy, és még tovább akarsz menni? A légitársaságok, amelyekkel együtt dolgozunk, lehetőséget kínálnak a növekedésre és a légitársaságon belüli karrier folytatására. Lehetőség van előrelépni kabinvezetői pozícióba, vagy később toborzási, marketing osztályra, vagy új légiutas-kísérők oktatói pozíciójára. Egyes légitársaságok lehetőséget kínálnak a főiskola elvégzésére és pilóta állásra.

A légiutas-kísérők megosztják velünk tapasztalataikat. Tekintse meg a fényképeket és a referenciákat.

A MECCTI korábban a légiutas-kísérők képzésére összpontosított egy bahreini képzési központban, amelyet tapasztalt oktatók vezettek barátságos légkörben és a légiutas-kísérők legnagyobb gondossággal. Ma elsősorban a légiutas-kísérők szervezésére és toborzására koncentrálunk. Ezen kívül segítünk a vízumszerzésben és minden szükséges dolog elintézésében külföldre utazás előtt.

Légiutaskísérőinknek lehetőségük van Dubaiban, Abu Dhabiban, Sharjahban, Bahreinben, Szaúd-Arábiában, Kuvaite-ban, Ománban, Jordániában, Katarban, Kuvaite-ban és más országokban dolgozni amely a rangos légitársaságok székhelye. A stewardesseknek nem kell aggódniuk a biztonságuk miatt. A légitársaságok színvonalas ügyfélszolgálatukról ismertek, és ugyanolyan tisztelettel és gondossággal kezelik alkalmazottaikat. Ráadásul azok a területek, ahol a légiutas-kísérők dolgoznak, a lehető legbiztonságosabbak a turisták számára, és minimális a bűnözés. Sok légiutas-kísérőnk úgy nyilatkozott, hogy sokkal nagyobb biztonságban érzi magát ott, mint nálunk vagy Csehországban.

Az interjú miatt aggódó lányok jelentkezhetnek valamelyik felkészítő tréningünkre, vagy vásárolhatnak egy e-könyvet, amely végigvezeti az állásra jelentkezőket a kiválasztási folyamaton, és segít abban, hogy eljussanak a kívánt álláshoz.” mondja Henčelová.

A légiutas-kísérők szuperlatívuszokban írják le tartózkodásukat. Cégünknek címzett levelekben és e-mailekben maximális elégedettségüket fejezték ki a teljes körű ellátással, szállással, kiszolgálással, felkészítő tréninggel, trénerekkel és egyéb munkatársakkal, akik elkísérték őket tartózkodásuk alatt, és nem vesztették szem elől. A légiutas-kísérő munkája megerőltető, de sokuk számára egyben egy álom vált valóra is. Az interjúra most kiválasztott, munkába induló légiutas-kísérők Facebook – Meccti Slovakian keresztül léphetnek kapcsolatba a már dolgozókkal.

A jelenlegi globális visszaesés ellenére a MECCTI javában zajlik, és minden évben készen áll arra, hogy nagyszámú munkalehetőséget biztosítson Közép-Európából érkező légiutas-kísérőknek. Légiutas-kísérőink nagyszerű munkája a légitársaságoknál arra ösztönzi a vezetőket, hogy visszatérjenek hozzánk, és ezzel esélyt adjanak az új lányoknak.

Szeretettel várunk!